Хороскопи

Хороскопи

Хороскоп за деня

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Риби (20.02 - 20.03)

Седмица ще премине под знака на оптимизма и ентусиазма. Способността ви да се справяте в кризисни ситуации ще ви се притече на помощ. Силна, ентусиазирана и енергична личност може да изиграе важна роля в живота ви. Не се тревожете за дребни работи. Експериментирайте с въображението си, може да има позитивни резултати. Бъдете внимателни с хората, които имат различни интереси от вашите. Не позволявайте да се възползват от щедростта ви. Ако имате стари заеми, върнете ги.

Водолей (20.01 - 19.02)

През тази седмица ще сте много чувствителни на тема лично достойнство и гордост. Ако не сте наясно какво точно се изисква от вас, питайте без колебание. Не пренебрегвайте нищо. Възползвайте се от възможността да споделите нуждите си и очакванията си от другите. Следете събитията, но недейте да се доверявате на всичко, което чуете. Проверявайте всичко сами. Оставете се на чувствата да ви водят в личния живот. Обърнете внимание на по-неопитните от вас, дайте им съвет. Но не се превръщайте в назидателен инструктор.

Козирог (23.12 - 19.01)

През тази седмица ще настъпят промени в личния и в професионалния ви живот. Изследвайте внимателно ситуацията, тъй като нещо, което би могло да се изплъзне от вниманието ви, може да нанесе сериозно щети на работата и на репутацията ви. Който търси, намира. Креативността ви сама блесва пред околните, не е нужно да пресилвате нещата. Неочаквани събития ще ви дадат увереността да поискате дори невъзможното. Разговорите ще ви помогнат да се отървете от негативните емоции.

Стрелец (23.11 - 22.12)

Тази седмица няма да страдате от липса на информация и ще можете да изказвате свободно по всякакви въпроси. Във вашия случай може да става дума и за емоционални теми. Имате нужда от комуникация. Кратките пътувания и гостувания ще ви заредят с енергия. Като предпазна мярка, пазете мнението си и не се отказвайте от принципите си. Обръщайте внимание на дребните неща, които имат значение за вас. Ако се погрижите добре за детайлите, ще постигнете добри резултати. Постарайте се повече в работата. Подходящо е да направите дълго планирана инвестиция. Може и да ви коства доста време и пари, но вероятно ще си струва цената.

Скорпион (24.10 - 22.11)

Тази седмица преливате от свежи и дори малко луди идеи. Съзнанието ви е способно на толкова много, та дори може да надхвърли собствените си граници. Поискайте и второ мнение преди да се откажете от нещо. Общественото мнение е най-добрият ви съветник през тази седмица. Думите ви могат да бъдат грешно разбрани или, още по-лошо - сметнати за безсмислени. Опитайте се да се извините на някого, когото сте наранили, преди да е станало твърде късно. Поправете грешките си ако можете.

Везни (24.09 - 23.10)

Тази седмица ще премине под мотото „Мога да се справя с всичко”. Може и да минат ден-два докато успеете да овладеете ситуацията. Бдете отворени за нови идеи, толкова много интересни неща се случват около вас. Много повече отколкото бихте могли да оцените. Но все пак постарайте се да не пропускате хубавите възможности. Може и напоследък да сте се оставили на течението, но това не значи, че не знаете какво точно се иска от вас. Не се разсейвате, не можете да си го позволите. Спазвайте правилата, които сами сте си наложили. Всичко скоро ще премине. Не се доверявайте на предразсъдъците си. Не слагайте етикети на хората. Възползвайте се от качествата на някого, с когото нямата нищо общо. Може да се получи много интересно сътрудничество.

Дева (24.08 - 23.09)

Седмицата ви ще бъде помрачена от някой, който не иска да се вслуша в думите ви. Събитията могат да се развият по-бързо, отколкото сте предполагали, така че да се стигне до момента, в който ще се наслаждавате на вниманието на другите без да давате нищо от себе си. Не позволявайте на непредвидени пречки да развалят настроението ви. Оставете фактите да говорят само за себе си. Планът ви ще стане ясен на всички рано или късно. Понякога дори и вие не разбирате причините да правите нещо, докато не ги обясните на някой друг. Не се колебайте да поговорите с приятел. След като веднъж споделите емоциите си, ще се почувствате по-уверени в себе си. Хората ще си мислят, че сте гениален или луд, или пък и двете. Някой ще ви обикне, независимо какво правите. Ако съумеете да поддържате духа си ведър, ще имате забавна седмица.

Лъв (24.07 - 23.08)

През седмицата ще сте иновативни и креативни. Ще преливате от енергия. Някои хора дори може да се стреснат от прекалено позитивното ви излъчване. Тези, които обичат силата, ще са доволни, че ви познават. А онези, които все още не са ви опознали, ще бъдат приятно изненадани. Неустоимо привлекателни сте във всяко отношение. Всички ще се обръщат след вас дори и при най-малкия жест. Ще получавате всичко, което пожелаете. Ще блеснете във всеки разговор, стига разбира се да намерите някой, който да не е прекалено замаян от вашия чар и да може да говори с вас. Но може и да не стигнете до там, докъдето сте планирали. Спестете малко от енергията си и за по-мрачни дни. Бъдете търпеливи, вършете си работата. Научете се да чакате. Хубавите неща се случват на тези, който могат да чакат.

Рак (23.06 - 23.07)

Тази седмица ще мине под знака на способността ви да виждате красотата в неща, които другите може и да не оценяват. Обърнете внимание на здравето си. Постете приятел, който не се чувства добре. Ще повдигнете духа му с присъствието си. Работата ви може и да ангажира вниманието ви, но семейството също има нужда от него. Инвестирайте време и енергия във важните неща във вашата връзка. Гледната ви точка ще се промени щом сте уверени в това, което искате. Релаксацията е най-хубавото нещо, което можете да направите тази седмица. Не се оставяйте да бъдете принудени да взимате решения, в които всъщност не сте убедени. Не подписвайте нищо, не обещавайте нищо. За каквото и да става дума – то може да изчака до следващата седмица, до когато ще сте го обмислили внимателно. Краят на седмицата е подходящ за подновяване на кореспонденция. Това може да доведе до интересни резултати.

Близнаци (22.05 - 22.06)

Тази седмица се постарайте да сте в крак с всичко, което се случва около вас. Не се разочаровайте ако не получите наградата, която сте очаквали. Възможно е да сте представили страхотни идеи, но на грешни хора. Потърсете друга публика. Не се притеснявайте ако ви е трудно да се концентрирате. Това само може да ви амбицира да се понапънете и да промените настоящата ситуация. И все пак се опитайте да не губите представа за времето и пространството около вас. Прилив на енергия ще ви помогне да постигнете целите си. Внимавайте да не давате прекалено щедри обещания. Компромисите са вашата силна страна през периода. Веднъж изяснили приоритетите си, ще можете да погледнете на живота с нова перспектива. Към края на седмицата ще имате желание да поканите приятелите си да се позабавлявате. Свободните близнаци, които нямат постоянен партньор, биха могли да променят това през тази седмица.

Телец (21.04 - 21.05)

Тази седмица ще съумявате да взимате мъдри и ефективни решения. Креативният ви дух ще ви позволи да се впишете в работната и социалната среда. Поддържайте дискусии, позволявайте на останалите да изразяват гледната си точка. Вслушвайте се в околните. Опитайте се да създадете атмосфера на взаимно доверие. Премервайте внимателно думите си, тъй като те биха могли неочаквано да наранят някой важен за вас човек. Извинете се на хората, които сте обидили, преди да е станало твърде късно. Примирете се с грешките си и направете всичко възможно да не ги повтаряте. Ще трябва доста да се потрудите преди раната, която сте отворили, да заздравее. Способността ви да сте уникални в това, което правилите или казвате, ще допринесе да срещнете правилните хора в точното време. Отпуснете си и се обличайте в удобни дрехи когато излизате навън. Индивидуалността ви ще блесне.

Овен (21.03 - 20.04)

Тази седмица ще е белязана от вашата способност да преодолявате емоциите и да отхвърляте задачите. Вероятно сте затънали в поток от чувства, които най-сетне ще преодолеете. След като успеете да се преборите със собствените си чувства, ще се почувствате по-уверени в идеите си. По този начин лесно ще впечатлите дори напълно непознати хора. Все пак сте работили здравата, за да се доберете до там, където се намирате в момента. Оставете се на самоувереността си да ви отведе там, където искате да отидете. И недейте да си мислите, че да научиш нещо ново, винаги е свързано с болезнени усилия. Другите ще могат да ви помогнат, чак когато им обясните с какво точно се занимавате. А от това животът ви може да се промени към по-добро.

Реклама

Зодиакални знаци

Овен

Овен

21.03 - 20.04

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Близнаци

Близнаци

22.05 - 22.06

Рак

Рак

23.06 - 23.07

Лъв

Лъв

24.07 - 23.08

Дева

Дева

24.08 - 23.09

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Стрелец

Стрелец

23.11 - 22.12

Козирог

Козирог

23.12 - 19.01

Водолей

Водолей

20.01 - 19.02

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Дневни хороскопи
Седмични хороскопи
Месечни хороскопи
Нумерология
Тълкуване на името

Реклама