Хороскопи

Хороскопи

Хороскоп за деня

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Овен (21.03 - 20.04)

Отварят се шансове за по-висока служба или някаква промяна. Чувствате, че вече е дошъл моментът за нещо ново, което да изведе бизнесът ви на висота. Но, за да имате успех в бизнеса, не разчитайте на досегашната стратегия. Потърсете нови пътища за реализация или различии сфери за изява, особено ако сте в лична година 1,5 и 8. Към средата на месец март са възможни реорганизации и затова е добре да не си печелите врагове сред колегите и началниците. Мерете думите си, бъдете дипломатични, за да прокарате идеите си и да спечелите уважението на врагове и приятели. В този смисъл може да откриете добър партньор между не особено харесваните от вас колеги. Ще намерите добра връзка за прилагане на новите тенденции именно там. Организмът ви се нуждае от нов режим на хранене и почивка. Намалете стресът, цигарите, алкохола и кафето, защото са възможни проблеми с кръвното, сърцето и стомаха. Ходете повече пеша и не забравяйте за силата на положителното мислене. Самотните сред вас, жадуващи топлина и любов ще получат подкрепата на звездите. Мечтата ви да срещнете подходящия човек за продължителна връзка е на път да се осъщессви. Още на първата среща ще ръсите шеги, ще демонстрирате и ума си, и чувството си за хумор и чара си. Жените ще преживеят чудни мигове. Ще усетят колко много неща ги свързват с брачния партньор. Контактите с децата също ще носят радост, ако успеете да се сдържите и не дърпате юздите им твърде силно. Практично разрешавате възникналите в работата проблеми, особено организирани ще сте на 12-и. Ако ви хрумне някаква грандиозна идея, убедете шефа си, че е напълно осъществима, иначе не си струва да се залавяте с реализирането и. По-добре отхвърлете изостанали задачи. Зимната меланхолия вече е зад гърба ви, грипът не ви е засегнал тежко, мартенският въздух гали нервите ви.

Телец (21.04 - 21.05)

През март ще се наложи да излезете от изчаквателната позиция, за да запазите мястото си в работата, да имате шанс за развитие и повишаване на доходите. Вече няма да вървят старите ви номера, защото ситуацията ще изисква да давате повече от себе си. Важни дни за вас на работното място са от 11 до 21. Не се конфронтирайте с Близнаци и Рак, защото хора точно от тези зодии биха могли да ви помогнат с умен съвет. През март ви обхваща мързел и започвате да си мечтаете за малко почивка. Изчакайте, за да не пропуснете подходяща за добрите ви финансови дела ситуация. Ще се наложи да ограничите пикантните и мазните храни. Възможни са проблеми със стомаха, гърлото и белите дробове. Внимавайте с шофирането. Пазете се от битови травми и злополуки през пролетга. Движете се повече и спете по осем часа на ден. Пазете очите и крайниците. Обичайното за вас спокойствие е нарушено, здравомислието ви е в отпуск. Не забравяйте, че действителността не винаги отговаря на представите ви. Ще трябва някой разумен и доверен приятел да ви се притече на помощ, за да възвърнете душевного си равновесие. Съсредоточете се върху най-същественото и внесете ред в обкръжаващата ви среда. Ще постигнете доста, ако не се разпилявате. Ако не се запознаете между 11-13 с някоя интересна личност, това едва ли ще ви се случи до края на месеца. По-лошото време и настроение ще ви задържат вкыци пред телевизора или компютъра, а това ще ограничи контактите ви. Обвързаните представители на знака ще са по-удовлетворени от живота, но трябва да понамалят взискателността си. Дайте повече свобода на хората около себе си. Домът не е нито военен обект, нито музей, а място за пълноценен живот. Разпределете справедливо домакинските задължения. Ще спечелите, ако работите в колектив или със съдружници в бизнеса. Време е за равносметка. Спете по-дълго, за да дадете почивка на нервите си.

Близнаци (22.05 - 22.06)

Идва месецът, през който ще се наложи да проявите цялото си умение да печелите приятели и съмишленици, за да постигнете нещо голямо и стабилно в бизнеса. Не се обвързвайте с хора, които вече са ви лъгали или нямат съответния професионален опит. Активизирайте своята фантазия и практичност, за да стабилизирате това, което имате и да го наложите в по-широк периметър. Високото ви самочувствие не винаги ще е във ваш интерес, не бъдете снизходителни към останалите, търсете помощ от по-възрастните си колеги и ги приобщете към делата си. Март може да ви предложи да се откажете от някои идеи, които не ви носят особен успех, а изискват твърде много работа. Занимавайте се с рутинните си задачи и не търсете под вола теле. Вие сте работохолици, които трябва да се научат да се грижат за себе си. През месец март най-честите ви проблеми ще идват от преумора, недоспиване и неправилно хранене. Сменете начина на живот и почивайте по-често дори само за ден-два. Пазете очите. Следете кръвното налягане. Проблеми с бъбреците и стомаха. Рискови дни са ви 14-19. Ще усещате приповдигнатост на духа, независимо дали са изминали два дни или четиридесет години след сватбеното ви тьржество. Тези от вас, който имат постоянен партньор, ще изживеят дни на разнообразие - ще каните или ще ходите на гости, ще отидете на ресторант или на концерт. Самотните ще търсят запознанства, но ще бъдат твърде приказливи в контактите си. Дайте възможност и на другата страна да си каже думата, иначе ще пропуснете най-важното послание. За родените през първото десетдневие ще възникнат най-благоприятни обстоятелства. Разчитайте на сърдечни трепети между 8-10. Професионалният ви живот е белязан от ускорение. Ще се проявявате като досетливи, комуникативни, интелигентни. Умението да разпределяте вниманието си ще ви помага да движите няколко задачи едновременно. Спазвайте стриктно режим на работа и пълноценна почивка, за да не се сринете от напрежение.

Рак (23.06 - 23.07)

Месец март ще ви завърти във вихъра на бързи и непрекъснати промени, които ще нарушат привичния ви ритъм и ще ви изнервят, защото подреденият ви свят ще се срути. За някои се очертава смяна на работното място или реформи, които са свързани с намаляване на персонала. Раците в лична година 1, 3 и 7 ще получат шанс за нови позиции в бизнеса и в служебната иерархия, но се изисква да проявят инициативност, гъвкавост и в същото време - постоянство. Важни дати за това са 2,8,12. Силната ви интуиция ще ви подскаже кога да проявите гъвкавост и да предприемете хитри ходове, за да се защитите от недоброжелатели. Така ще уцелите точния момент за нови победи. През март дейсгвайте смело. Възможни са проблеми със ставите, белите дробове и чести алергични прояви. Спазвайте диета или променете начина на хранене през пролетните месеци, за да избегнете сериозни стомашни неразположения. Яжте повече риба и млечни продукти. Липсва ви магнезии, цинк и калций, както и витамини от група А, и С. Рискови дни за вас са 21-25-ти. Самотните представигели на знака през месец март няма да се запознаят с никого, който да е достоен за вниманието им. Семейните пък ще се спречкват за какво ли не! Преди да размените реплики с половинката си, замислете се дали причината не е във вас. Ако сте убедени, че не е ваша, предявете прегенциите си и помнете, че след всяка буря следва тишина. Настроението ви е променливо, чак на 14-и безпокойството за бъдещето ще отстъпи, защото ще усетите емоционална близост с обкръжението си. Обърнете по-голямо внимание на роднините си - те са вашата опора. Отлаганите служебни въпроси изведнъж ще се окажат спешни. Ако огреагирате бързо, ще избегнете конфликт с началсгвото. Не пренебрегвайте пресните информации и не оставяйте нещата на самотек. Карайте по предварително уговорения план и не се самоизтъквайте. Енергията ви сякаш изтича. Не се поддавайте на тревожността и си намерете психически отдушник.

Лъв (24.07 - 23.08)

През месец март ще се наложи да решите стари кармични дългове, които сте загърбвали. На работното място също ще се изисква активната ви позиция, както и нестандартно мислене, за да се наложите в променения климат или при новите шефове. Важни дни за кариерата са 5,6 и 9. Не отстъпвайте от позициите си през месец март, настоявайте за точност и прецизност в работата си, както за себе си, така и за общото благо и просперитет. Имате шансове да осъществите нов проект, но обезателно с помощта на съдружник. В този смисъл подбирайте партньорите си и не се поддавайте на ласкателства. Ако ви се предостави възможност за командировка в чужбина, отложете я за април. Ще сте в добра форма и рядко ще имате проблеми със здравето, ако запазвате доброто настроение и олимпийското си спокойствие. Прекалената амбиция и работохолизмът ще изискват от вас повече сън, рационално хранене и спорт. Внимавайте със сърцето, следете кръвното налягане и пазете ставите. Не прекалявайте със сладкото и соленото. Проблеми с отделителната система и паметта. Първата седмица ще е най-слабата от целия месец. През нея ще трябва да подготвите бъдещия си възход или да изчакате обстоятелствата за "лов на сърца" да се подобрят. Напоследък временните връзки и флиртовете за ден-два не ви задоволяват. Ако желаете постоянни и задълбочени отношения, отхвърлете позата на самовлюбено и самонадеяно същество. Някои ваши слабости са по-симпатични от някои ваши достойнства. Бъдете естествени, за да ви оценят. Обожавате да измисляте подаръци за приятелите си. На 13-14 ще имате повод да задоволиге тази страст, защото ще ви поканят на лично тържество. За да действате успешно на работното място, трябва да мислите позитивно - само така проблемите ще се окажат лесно разрешими, а перспективите ще се разширят. Планетите ще ви подтикнат към изгодни решения, към подготовка на документи и придвижването им по бюрократичната стълбица. Енергията и чувството ви за хумор крепят имунната ви система.

Дева (24.08 - 23.09)

Месец март ще поразсее вродения ви песимизъм и ще ви поднесе доста изненади още от първите си дни. Промени на всички нива, првечето от които ще се окажат за ваше добро. Не прибързвайте с решения взети през февруари, защото ще има по-добри шансове. Товарят ви с нови задължения, но вие сте свикнали да тъчете на няколко стана. Не пренебрегвайте творческите си заложби и не загърбвайте неща, които отлагате от доста време. Март не е от най-успешните месеци за вас, но все пак ще ви се предоставят богати възможности за повишение на служебното ви положение, и ако го "хванете" в удобния и точен момент, ще задържите за дълго добрия си имидж в работата. Вие сте от грижовните към себе си, мнозина от вас Деви са откровени хипохондрици, но въпреки страхът ви за здравето, е добре да отделите време и за психическото си здраве. Хранете се по-често и предимно с плодове и зеленчуци. Не отлагайте посещения при стоматолога, както и за проверка на зрението. Ходете повече пеша и се разтоварвайте от стреса сред природата. Не стойте много пред телевизора и компютъра. Инвестирайте в себе си, в заниманията и хобито си. Ако някой чака от вас помощ, протегнете му ръка. Само самотните, родени през 31 август, имат шанс да се запознаят с интересна личност, която ще се задържи по-дълго в живота им. Семейните ще са напрегнати поради многото ангажименти, липсата на пари или време. Не поставяйте обаче на изпитание интимната си половинка. Служебните пробреми оставяйте пред прага, за да не влошат атмосферата вкъци, най-вече между 9-11. В работата ще ви е напрегнато, но не се суетете, понеже нищо добро няма да постигнете. Дръжте всичко под контрол и зорко се оглеждайте да не ви подлеят вода пред шефовете. Не спорете излишно, за да не давате шанс на враговете си да ви злепоставят. Само хладнокръвието ви е истинският ключ към победата. Вашата досегашна изпълнителност е най-реалната ви защита. Вирусите ви гледат лакомо заради влошената ви кондиция. Не се отпускайте, наблегнете на лимоните, билките и възстановяващия сън.

Везни (24.09 - 23.10)

Месец март ще ви подложи на сериозна проверка. Ще имате примамливи бизнеспредложения още от първите дни, но някои от тях могат да се окажат капан. Не се доверявайте на непроверени фирми и партньори, за да не ви измамят. Рискови дни са от 9 до 19-ти. Конфликти с Лъв и Овен на работното място, както и нелоялно поведение от Стрелец и Козирог. Не се доверявайте в бизнеса на Риби. Независимо от хората около вас, вне сте подложени на проверка от съдбата и каквото съградите този месец може да се окаже съдбовно за вас. Думичката, която ще ви дойде на помощ е "ловкост". През март здравето ви ще е лабино и ще се наложи да лекувате хроничните заболявания или недоизлекувани инфекции. Проблеми със ставите, зъбите и слуха. Битови травми и злополуки са възможни към края на месеца. Шофирайте внимателно и също толкова пресичайте улиците. Избягвайте силното слънце и не стойте на течение. Пазете бъбреците и краката. Променете храната, за да избегнете стомашни проблеми. Ще се проявите като остроумни събеседници, чаровни флиртаджии и късметлии в хазарта. Вас обаче трудно ще ви улавят в мрежите си онези, които от известно време проявяват интерес към вас. Ако все пак решите да отвърнете на нечия усмивка, знайте, че започналите през месец мярт отношения ще се развиват главоломно - готови ли сте за това? Приятелството много бързо ще прелее в интимна връзка. В спалнята вие просто ще капитулирате. Не се поддавайте на инерцията и внесете нещо ново в еротичните си преживявания. Ще имате и енергия, и идеи как да стане това - особено на 13-14 температурата на чувствата ще е доста висока. Не се рпасявайте от трудностите, които ще ви споходят в работата - последиците ще са изгодни за вас. Ако сред колегите ви има някои, който отдавна ви дразни и сте си премълчавали само от възпитание, сега едва ли ще му простите, защото се чувствате по-самоуверени. С размах осъществявате професионалните си планове. Здравето ви е относително добро. Не е зле обаче да се захванете с някакъв вид гимнастика за стягане на фигурата.

Скорпион (24.10 - 22.11)

Не изпадайте в депресия и не се самоизяждайте, ако през месец март не сте сред фаворитите на шефа или не печелите от колегата си. Ще разберете, че съдбата не ви е забравила още в началото на месеца, когато получавате странични доходи и предложения за допълнителна работа. Към края на периода може да смените работата си, но проверете добре дали си струва да направите тази стъпка. Ако сте частник, инвестирайте разумно и не се доверявайте на случайни хора. Пазете се от Риби, Овен и Водолей. Март ви готви капан, твърде възможно е някои представители на знака да получат удар в гърба. Но все пак накрая на месеца ще разберат, че от него само печелят. По такъв начин ще им се открият неща и хора, от които трябва да се пазят. Ще имате относително стабилно здраве през март, ако не прекалявате с яденето, пиенето, цигарите и кафето. Не оставяйте нелекувани старите неразположения. Направете изследвания за кръвната захар и следете кръвното налягане. Пазете се от простуди и алергии. Наблегнете на заленчуците и плодовете, чайовете от билки и от месото - бялото пилешко. Месец март ще е твърде разнообразен в интимно отношение. Настроенията - и вашите, и на партньорите ви - ще се менят през ден. Възможни са и нови любовни авантюри, но само до средата на периода. Повечето от вас ще предпочитат да се занимават с домашните задължения, с подготовката на семейни събирания, с кулинарни експерименти. Ако имате да решавате лични проблеми, най-подходящи ще са вечерните часове на 10-12-и. В работата ще сте по-миролюбиви, а това ще ви направи по-популярни и обичани. Лесно ще поддържате контакти в обичайната си среда, ще пътувате на кратки разстояния, ще получите малки инвестиции. Използвайте всички шансове, защото следват по-безлични дни. Не очаквайте, че ще родите гениални идеи. Темпото на решаването на проблемите ще спадне към края на месеца, някои дори ще се застопорят. Обуздайте амбицията си, намалете разходите, отпуснете се, за да изчакате по-спокойно възобновяването на активността си. Не сте във форма. Имунитетът ви е слаб, затова не сваляйте връхните дрехи преди топлото време. Гълтайте профилактично витамини и микроелементи. Звездното небе през месец март вещае благополучие и миозина от вас ще спечелят благосклонността на Фортуна. Все пак Сатурн - вашият закрилник няма да престане да ви навява меланхолия и мистичност, което от своя страна може да провокира известни сблъсъци с хора от огнените знаци. Когато Марс е в знака на Риби, трябва да се пазите от излишни думи и груба намеса в личния живот на хората. Ако не искате да ви завладее завистта, трябва да проявите такт и дипломатичност.

Стрелец (23.11 - 22.12)

През март събитията и личностите около вас ще ви въвлекат в ситуации, които ще променят живота ви. Очаквайте раздвижвания на работното място и реформи още през първата седмица от месеца. Някои могат да получат предложение за нова работа, но дали си струва да се прави тази стъпка, ще решите сами. Проучете внимателно бъдещия си работодател. Трудни дни за представителите на този знак са 26,27 и 28. Разчитайте на Овен, Лъв и Рак. През март ще излезе на светло мързелът ви и ще се наложи да поработите малко по-усилено. Въпреки, че сте галеници на съдбата, не разчитайте този път на подкрепата на близки и колеги. Ако искате да успеете, променете начина си на работа. Хронична умора, недоспиване, лош режим на хранене и почивка ще дадат отражение на здравето ви. Организмът ви е с намалени защитни сили и най-добре е през март да се пазите дори и от настинка или преяждане. Именно сега са възможни някои проблеми с кръвообращението и скокове на кръвното налягане. Стресът от добрите и лошите събития ще повлияе на теглото ви. Движете се повече, яжте разнообразна храна и си набавяйте достатъчно витамини и минерални соли. Март е особено подходящ да повишите емоционалната температура на връзката ви и да я направите почти идеална. Ако обаче сте самотни не чакайте - използвайте чара си, за да се запознаете с привлякъл вниманието ви човек. Имате отличен шанс да пробудите интереса му към вас с остроумните си закачки и шеги. Ако продължава да е пасивен, вие направете първата крачка. Щом държите на избора си, дерзайте! За някои от вас е възможно да спечелят на хазарт или от телевизионни игри. Това ще ви даде възможност да си разрешите парични проблеми или да направите подарък на близко съществр. Не се изхвърляйте - ангажиращо е! Много планети работят за вашия успех. Ще сипете идеи, част от които ще се възприемат с добро око от началството и колегите. Някои от вас ще се замислят дали да не учредят собствена фирма. Ако ви предложат повишение, приемете смело - особено, ако ви го направят на 12-и. Учащите се да разширят хоризонта на интересите си, имат шанс и да сменят специалноста си, да заминат за чужбина. Във върхова форма сте. Вирусите отстъпват пред вас.

Козирог (23.12 - 19.01)

Вече сте готови за промяна, която ще ви отведе към сериозно решение за самостоятелен бизнес или нов тип съдружие. Някои реформи на работното място ще принудят повечето Козирози да търсят алтернатива и нови хоризонти за повече пари или изява на това, което знаят, че могат да правят. Не се доверявайте на Близнаци и Риби. Съюзете се с Овен и Стрелец. Направете решителните стъпки през март, за да имате резултати през май - юни. Силни дни през март са ви 5-9-ти. Придържайте се към традиционните си методи и този път, това е вашата сила и стабилност. Близък до вас човек ще ви помага, с вещи и неподозирани от вас съвети може да ви изведе на ясна позиция. Нервното напрежение от отминалият натоварен февруари и стресът ще ви изиграят лоша шега в неподходящ момент. Огтложете пътувания и срещи за април, защото сега организмът ви е със слаби защитни сили. През март най-сериозните проблеми в здравето ще идват от нервите и недоспиването. Рискови дни за вас са 22,23,24. Намалете силната храна и спиртните напитки. Месец за размисъл - така може да го определите от самото начало. Настроението ви е такова, че предпочитате да сте у дома, сред обичайните предмети с любимата музика и книги. Ако сте в отпуск, ще се стремите да се изолирате дори от външния шум. Всяко позвъняване по телефона ще възприемате като нахлуване в личното ви пространство. На 12-13 обаче ще усетите желание за излизане от черупката. Самотните ще откликнат на приятелско предложение за среща. Семейните пък ще излязат да прекарат няколко часа навън. Постарайте се да не взимате някакви важни решения, особено на 6-7. Запазете спокойствие в конфликтни ситуации, проявете чувство за мярка в бизнес контактите си. Не стартирайте с нов проект защото шефът ви няма да гори от енгусиазъм да вложи пари в него. Враговете ви пък ще се възползват да изтъкнат слабостите ви и да провалят идеята ви. Бъдете по-дискретни и я запазете за по-нататък. Избягвайте да се вслушвате в клюки и да участвате в интриги. Съветът на звездите е "Не викайте вълка от гората!" Концентрацията ви е намалена, обзела ви е меланхолия и пролетна умора

Водолей (20.01 - 19.02)

Околните ще бъдат принудени да признаят, че вие ще бъдете голямата изненада на месеца. В работата ще се докажете и това ще се отрази положително на доходите ви. Някои ще получат предложения за по-високи позиции в бизнеса или за специализация в чужбина. Добри вести за Водолеите идват през дните 12 и 13-ти. Съюзете се с Везни и Близнаци. Имали сте възможност още от началото на годината да покажете на какво сте способни, пропускали сте този мемент и през март ще проявите талантливите си стратегии. Тези стратегии ще ви изведат на предни позиции, където всъщност е вашето място. За да сте във форма, не се лишавайте от почивка и достатъчно сън. Време е да се научите да се грижите за себе си и да не живеете на приливи и отливи. Пазете гърлото, краката и очите. Следете кръвното налягане и се разтоварвайте от стреса с разходки на чист въздух. Здравните ви проблеми идват от нервното и психическото напрежение. За добър сън пиите чай от валериана и мента. Лесно ще завързвате нови познанства, хората ще ви посрещат приветливо, а приятелите ви ще ви подчертават, колко много ви ценят и обичат. Нито за миг няма да усетите самота. Ще имате случайни срещи с отдавнашни познати или колеги. На някое парти може да се влюбите от пръв поглед и последвалата връзка ще е доста перспективна. Някои от вас ще се решат дори да променят начина си на живот заради новия партньор. Така че внимавайте към кого насочвате погледа си между 5 и 8 - може да се окаже съдбовно! Амбициозните ви планове са повлияни добре. Кариерата ви се развива успешно. Ако имате някоя сензационна идея, сега е моментът да я произнесете на глас, за да привлечете съмишленици. Щом намерите одобрение, поговорете и за финансирането и. Ако пък не харесвате сегашната си работа, смело се впуснете в тьрсене на нова - хоризонтът пред вас е светъл. Изглеждате в кондиция, а сивото ви мозъчно вещество работи неуморно. Учащите се също се справят блестящо с изпити и тестове. Самостоятелните бизнесмени се запознават с влиятелна личност. Ходи ви се на плувен басейн - не се оправдавайте с липса на време!.

Риби (20.02 - 20.03)

Месец март ще изисква от вас да изоставите конформизма и да покажете, че имате позиции на работното място, както и мнение по бизнесстратегиите на фирмата, за която работите. Не очаквайте, че ще плувате по течението и ще използвате чуждите пропуски. Още от първите дни на месеца много Риби ще се борят за своето работно място. Други ще се наложи да сменят сферата на работа. Трудни дни за Риби са 8-9 и 22-23-ти. Досега сте плували по утъпкани пътеки, нещо, което не е било особено сполучливо. Започнете да търсите път срещу течението, за да покажете вашата изобретателност и талант. Чести настинки, хронични болести и ставни възпапения ще ви мъчат през пролетта. Гърлото и белите дробове, както и алергиите, често пъти ще ви създават главоболие в най-напрегнатите моменти. Включете в менюто много витамини и се научете да спазвате режим на хранене и почивка, за да стабилизирате здравето си. Пийте много течности, наблегнете на натуралните сокове. Личният ви живот е под знака на рожденните ви дни. С удоволствие посрещате и изпращате гости, подаръците са сякаш материализация на желанията ви, а настроението е чудесно, къпете в море от любов. Типичното за вас благоразположение има поводи за изява и това ви носи допълнително удовлетворение от живота. Когато оставате сами, спомените за хубаво прекараните мигове ви топлят и помагат да преодолеете умората от краткия сън и многото ангажименти. На 10-11 излезте сред природата, за да си починете. Стараете се да не изоставате в работата. Няма как да свършите всичко, затова не се измъчвайте вътрешно, а се организирайте така, че най-спешните задачи да са на първи план. Не затъвайте в подробности, гледайте на проблемите по-отвисоко и не шлайфайте там, където вече и без друго блести. Перфекционизмът е качество, когато не е прекален, иначе започва да звучи като упрек към околните. Пролетният вятър прониква в цялото ви същество, а слънчевите лъчи ви тонизират - използвайте всеки час хубаво време, за да излезете навън.

Реклама

Зодиакални знаци

Овен

Овен

21.03 - 20.04

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Близнаци

Близнаци

22.05 - 22.06

Рак

Рак

23.06 - 23.07

Лъв

Лъв

24.07 - 23.08

Дева

Дева

24.08 - 23.09

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Стрелец

Стрелец

23.11 - 22.12

Козирог

Козирог

23.12 - 19.01

Водолей

Водолей

20.01 - 19.02

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Дневни хороскопи
Седмични хороскопи
Месечни хороскопи
Нумерология
Тълкуване на името

Реклама