Хороскопи

Хороскопи

Хороскоп за деня

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Риби (20.02 - 20.03)

Независимо от приповдигнатото ви настроение, днес едва ли ще може да прекарате деня пълзотворно. Ще ви налегнат служебни задължения. Окръжаващата ви действителност ще отразява изцяло вътрешната ви настройка. Не е изключено неочаквана среща да промени плановете ви за деня. Имайте предвид, че днес са противопоказни авантюрите. Ако случайно се полеете с вода, съдбата ви предвещава да получите помощ в дейността си.

Водолей (20.01 - 19.02)

Макар и да сте обхванати от леност, денят ви ще бъде изпълнен с полезни занимания. Днес ще може да получите шанс, чрез странно предложение или да имате едно ново запознанство, което да ви донесе нещо ново. Ще получите вест от стар приятел. Под влияние на тази информация ще ви осенят нови идеи. Подходящи са черният хляб и леките храни. Ако случайно се залеете с вода, това означава получаване на нужната ви помощ.

Козирог (23.12 - 19.01)

Независимо от пречките, ще може да достигнете до успешен край на набеляэаните планове днес. Денят ще е изпъстрен с изненади и странни съвпадения. Под тяхно влияние в главата ви може да се зароди идея, която да постави началото на известни промени в живота ви. Ще бъдете в състояние да подготвите творческо съдружие. Съдбата ви подсказва получаване на помощ в намеренията, ако случайно някой ви изпръска с вода. Включете в менюто си черен хляб, сирене и кашкавал.

Стрелец (23.11 - 22.12)

Независимо от обзелата ви леност днес, мнозина ще могат да запълнят деня си с полезни дела. Околните дори ще ви упрекнат, че сте много пресметливи. Денят е изпълнен с неочаквани срещи и телефонии обаждания. Ще станете свидетели на мистични съвпадения. Под тяхно влияние ще ви осени идея за нещо ново, което може да промени в положителна пхока живота ви. Ако случайно се полеете с вода поради невнимание, това е знак на съдбата за получаване на помощ. Днес са подходящи леките сандвичи и салатите, черният хляб и дрехите в тъмни цветове.

Скорпион (24.10 - 22.11)

Този ден няма да съвпадне напълно с представата ви за обикновен работен ден. Днес ще паднат много маски и ще бъдат разкрити доста лъжи. Противопоказни са всякакви авантюри и необмислени постъпки. Мнозина вероятно ще се затворят в собствения си свят. Полезни са заниманията, които изискват съзерцание или ювелирна работа. Включете в менюто си черен хляб, лук и млечни продукти. Ако случайно се полеете с вода по невнимание, това е добър знак на съдбата - очаква ви помощ.

Везни (24.09 - 23.10)

Макар и да сте настроени за целенасочена работа, няма да може да свършите намисленото, защото околните ще ви упрекнат в неблагодарност и липса на внимание. Ще се затворите и няма да ви се иска да контактувате. Денят е белязан и с неочаквана среща. Под нейно влияние ще ви осени неочаквана идея, която да постави началото на съвсем нова дейност. Ако случайно се полеете с вода по невнимание, очаква ви помощ. Черният хляб и млечните храни са подходящото меню за днес.

Дева (24.08 - 23.09)

Повечето от вас днес няма да могат да прекарат деня по свой вкус. Неочаквани срещи и безкрайни телефонни обаждания ще запълнят времето ви. Под влияние на това ще родите нов и оригинален план за действие. Това ще е ново начало на вашата дейност. За облеклото са подходящи белият, жълтият и розов цвят. Ако случайно се полеете с вода, това е знак за благополучие. Млечни продукти и черен хляб са подходящи за днес.

Лъв (24.07 - 23.08)

Независимо от плановете си, днес едва ли ще може да прекарате деня си както желаете. Времето ви ще бъде запълнено с неочаквани срещи, телефонии разговори и невероятни съвпадения. Под тяхното влияние в главата ви може да се роди нов, интересен план. Ще сложите начало на нова дейност. Подходяща храна днес са черният хляб и млечните продукти. Ако случайно ви полеят с вода, очаква ви благополучие.

Рак (23.06 - 23.07)

Въпреки твърдите ви намерения, днес няма да може да си планирате деня. Периодът е изпълнен с неочаквани срещи и странни телефонии разговори. Под влияние на обстоятелствата в главата ви може да назрее идея, която да положи началото на творческа мисия или плодотворно служебно сътрудничество. Подходящи са черният хляб и млечните продукти днес. Ако случайно някой ви опръска с вода, това е знак за получаване на временна помощ.

Близнаци (22.05 - 22.06)

Денят ще бъде изпълнен с илюзии и измамни предложения. Независимо от желанията си повечето хора днес няма да могат да прекарат деня по своя план. Днес звездите ви предупреждават да не насилвате събитията. Ще бъдете настроени да мислите предимно за себе си. Околните ще ви възприемат като твърди егоисти. Вгледайте се в знаците на съдбата. Ако бъдете случайно облени с вода от друг човек - ще получите помощ в своите намерения. Подходящи храни днес са млякото и черния хляб.

Телец (21.04 - 21.05)

Независимо от нагласата си вие няма да може да реализирате полезно този все пак работен ден. Ще бъдете подложени на упреци от околните. По-добре е да прекарате деня в размисли за бъдещи планове или с конкретни занимания по подобряване на жилището си. Днес не бива да прибързвате. Оставете нещата да се развиват сами. Противопоказни са запознанствата със съмнителни личности и авантюрите. Полезни са черният хляб, бирата, сиренето и млечните храни. Ако нещо сте забравили и се върнете да го вземете е знак, че в нещо няма да успеете. По-добре не се връщайте.

Овен (21.03 - 20.04)

Денят е подходящ за творческа и интелектуална работа. Очакват ви непредвидени срещи и неочаквани телефонни обаждания. Под тяхно влияние ще започнете да градите нови схеми. Впоследствие ще положите началото на ново направление в развитието си. Ярките и конкретни сънища се считат за вещи. Най-добре е да спите с главата на север. Ако случайно се полеете с вода, ще получите нужната ви помощ.

Реклама

Зодиакални знаци

Овен

Овен

21.03 - 20.04

Телец

Телец

21.04 - 21.05

Близнаци

Близнаци

22.05 - 22.06

Рак

Рак

23.06 - 23.07

Лъв

Лъв

24.07 - 23.08

Дева

Дева

24.08 - 23.09

Везни

Везни

24.09 - 23.10

Скорпион

Скорпион

24.10 - 22.11

Стрелец

Стрелец

23.11 - 22.12

Козирог

Козирог

23.12 - 19.01

Водолей

Водолей

20.01 - 19.02

Риби

Риби

20.02 - 20.03

Дневни хороскопи
Седмични хороскопи
Месечни хороскопи
Нумерология
Тълкуване на името

Реклама